Hem / Inspiration / Högtider / Jul / Klassiskt julbord
julbord, julmat
Foto: Nurlan Emir

Klassiskt julbord

Publicerad den

Njut av ett klassiskt julbord! Om vi får välja så bjuder julmiddagen på gravad lax, en klassisk Jansson och såklart julskinka. Men även en och annan inspirerande grön sallad. Klicka dig vidare till vårt klassiska julbord för åtta personer som du enkelt kan köpa hem eller kolla in våra recept för en klassisk julmiddag.

Annons

I vårt traditionella julbord hittar du både kalla och varma rätter som exempelvis klassisk jansson, julskinka, inlagd sill och revbensspjäll.

Komplettera med goda ostar, klassiskt vörtbröd och goda desserter för en härlig julmiddag!

klassiskt julbord

Kalla rätter

Inled julmiddagen med härlig inlagd sill, grönkålspizza och ägghalvor med lyxig löjrom. Till förrätterna serverar vi gärna massor av goda ostar, sill av alla de slag och vörtbröd.

Du har väl inte missat vårt veganska julbord? Klicka här för att komma till vår sida med vegansk julmat!

Varma rätter

Till varmrätt på vårt klassiska julbord serveras Janssons frestelse, juliga köttbullar, gravad lax och prinskorv såklart. I vår julmiddag hittar du även fräscha sallader och självklart inlagd sill! Njut av god mat till jul, men ät dig inte allt för mätt på hvudrätterna – du ska även få plats med desserten!

Mathemma hela vårt klassiska julbord!

Psst! Du har väl inte missat vårt veganska julbord? Klicka här för att komma till vår sida med vegansk julmat!

Sötsaker till jul

Klart vi vill ha en dessert till julbordet, eller två! Vad sägs om en krämig apelsincheesecake, eller kanske en klassisk tiramisu? Till jul äter vi mat i massor, och varför inte passa på att även avsluta middagen med en underbar efterrätt – när du ändå är igång…

Annons