Annonsmarkör
Sök

Gå ner i vikt med smoothies

Gå ner i vikt med smoothies

Smoothies är enkelt, nyttigt och gott. Den kan fungera som frukost, mellanmål och även ersätta en hel måltid med rätt ingredienser.

Testa att göra en smoohtie som innehåller i princip allt du behöver vid en måltid. Se bara till att det ingår någon proteinkälla som kesella eller proteinpulver, något nyttigt fett som avokado eller fin olja, mättande yoghurt och exempelvis banan och lite smakrika bär eller frukter som ger fibrer och vitaminer.
Extra nyttig blir smoothien om du mixar i pumpafrön, chiafrön, krossade linfrön eller superbär som goji, acai, havtorn, granatäpple eller blåbär.
Vill du ta smoothien till en övernaturligt nyttig nivå kan du se till att den innehåller hackad spenat, grönkål, vetegräs, spirulina eller andra gröna grönsaker. Gröna grönsaker är fullproppade med antioxidanter, har många skyddande egenskaper och har ett mycket lågt GI-värde vilket tillsammans med protein och fett kan dämpa det högre GI-värdet som finns i frukt.

Skriv ut Skriv ut  
Dela med andra: Vad är det här?
Kommentera
 
3 kommentarer Kommentarer från Tastelines användare
24 JAN 2016 22:53
Krossade linfrön giftigt - ej inloggad
14 NOV 2013 13:57
bottes ugg erin - ej inloggad
14 NOV 2013 13:36
r4 - ej inloggad

Dietist: Mia Troberg Elonq
marker
marker
marker
marker

Tasteline.com c/o MatHem i Sverige AB – Östermalmsgatan 87D – 114 59 Stockholm - Tel: 020-15 10 10 - email: info@tasteline.com