Hem / Inspiration / Fest / Dags för after work!
After work AW toppbild
Foto: Nurlan Emir

Dags för after work!

Publicerad den

Bjud in till en härlig after work (AW) med god dryck och massor av mingelvänlig plockmat. En AW blir ett trevligt avbrott från jobbets stress ger kollegor en möjlighet att lära känna varandra på ett mer personligt plan. Se till att ha en färdig musiklista och gärna en färdig plan för kvällen - så att gästerna kan slappna av och njuta av kvällen. Text: Kerstin Eriksson

Annons

En AW kan se ut på många olika sätt, det kan lika gärna vara en storfest med hela kontoret som en mindre tillställning med fokus på teambuilding. Dryck och tilltugg brukar det dock alltid serveras. Plockmat eller smårätter är ett trevlig inslag och brukar underlätta mingel. Kom ihåg att ha ett bra utbud av alkoholfri dryck och ta reda på eventuella allergier eller kosthållningar när du planerar maten!

Via Mathem kan du köpa hem en färdig mingelbuffé!

Båda paketen är beräknade för 10 personer och innehåller allt från charkuterier till goda ostar, färska grönsaker och salta kex.

Är ni fler än 10 st? Inga problem, du kan enkelt beställa till fler genom att ändra antal portioner i önskat paket.

Här hittar du Mathems stora och lilla AW-paket

Tips på aktiviteter

Aktiviteter och lekar kan vara ett roligt inslag på en AW. Låt AW:n komma igång så att gästerna känner sig avslappnade och agera sedan lekledare. En populär lek är ”Experten”, som inte kräver mer än udda småsaker och god fantasi! Gästerna delas in i grupper och ska tillsammans identifiera udda prylar! Här får lekledaren eller utvalda personer ur varje grupp agera domare.

Experten –  så här gör ni!

Placera gästerna i grupper vid olika sittplatser. Grupperna tävlar mot varandra. Leken kräver en del rekvisita. Samla ihop ett antal udda föremål, allt från gamla verktyg till hjälpmedel som man inte känner igen vid första ögonkast.

Laget skall nu ge ett namn och ett användningsområde för prylen. Bästa förklaring vinner!

Annons