Hem / Inspiration / Bakning / Baka gott utan gluten

Baka gott utan gluten

Publicerad den

Jessica Frej och Maria Blohm har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok enbart innehållandes glutenfria recept. Den här gången med fokus på sötsakerna.

Annons

Jessica Frej och Maria Blohm debuterade som ett team på kokboksmarknaden redan förra året. Då med en brödbok särskilt framtagen för dig som av olika anledningar inte vill eller kan äta gluten. Hyllningskören var överens och boken klättrade högt på försäljningslistorna. Faktiskt högre än någon bok om glutenfritt någonsin gjort tidigare. Aldrig hade glutenfritt bröd smakat bättre eller varit enklare!

 

Nu har Jessica och Maria åter igen tagit på sig förklädena och provlagat, provlagat och provlagat. Den här gången med fokus på glutenfria sötsaker. Resultatet är helt lysande! Med den här boken i handen behöver ni inte längre göra flera olika sorters kakor till kalaset för att anpassa er efter alla behov, utan ni kan bjuda på någon av godbitarna från boken till alla. Vi lovar att ingen märker skillnaden. Eller jo, tvärtom, alla kommer märka skillnaden och undra hur ni fick till så goda, saftiga och smakrika bakverk.

Läs mer om Jessica och Marias förra bok: Nytt bröd – baka gott utan gluten

”Nytt fikabröd – baka gott utan gluten” ges ut av Massolit förlag och är fotograferad av Christina Sundin. 

Annons