duka med pumpa
Artikel

Höstdukning med pumpa och löv

Ställ till med en lyxig höstfest där pumpan blir den självklara färgklicken!

duka för hösten, pumpa

För att få den rätta lyxiga känslan så är det perfekt att utgå från en krispig vit bas. Då är det enkelt att tillföra roliga inslag av färg och detaljer. Fyrkantigt gör att maten framhävs bättre och blir en självklar del av helhetsintrycket.

  • Personliga detaljer förgyller dukningen. Ett litet placeringskort i form av ett löv visar dina gäster att du gjort det där lilla extra inför deras besök.
  • Gör pumpan lite högtidlig med ett vitt organsaband som du fäster med en dekorativ nål. Sätt gärna dit ett litet löv som extra utsmyckning.
  • Linneservetter ger en lyxig känsla och om du satsar på vita har du en bra och miljövänlig servett som passar alla tänkbara dukningsteman. Låt gärna servetten svepa ut från tallriken så du kan placera besticken på. De här besticken med snygga matta skaft kommer från Rusta.
  • Att bygga dukningen på höjden ger ett vackert intryck och får dina gäster att känna sig extra speciella. Glöm inte bort att även dekorera bordet med lite inslag av naturens skatter så här i höst!

För mer inspiration, besök http://ellasinspiration.blogg.se

Recept med pumpa