Hem / Inspiration / Hälsa / Detox / Gröna kickstarter med Ulrika
kickstarter, ullrika davidsson toppbild

Gröna kickstarter med Ulrika

Publicerad den

Kickstarta ditt grönare liv! Så inleds Ulrika Davidssons bok "Gröna kickstarter med Ulrika", Bonnier Fakta. Ulrika leder dig vidare med inspirerande recept och handfasta tips till en vegetarisk kostplan som passar just dig. Text: Kerstin Eriksson

Annons

Kom igång med viktminskningen med en kickstart! Vi fick ta del av 5 recept ur Ulrikas härligt gröna bok.

Recepten i Ulrikas bok ”Gröna kickstarter med Ulrika” (Bonnier Fakta) är alla fria från gluten, komjölk och raffinerat socker. Här hittar du recept på näringsrik och hälsosam mat, med stor variation!

3 snabba med Ulrika

1. Måste man förbereda sig på något sätt inför en kickstart?

Ja det kan vara bra att ha ett litet styrelsemöte med sig själv för att sätta upp ett rimligt mål och öka sin motivation! Det är också bra att kolla sin kalender och planera för en bra tid att följa en kostplan och försöka göra den till 100%

 2. Kan man använda samma recept och program flera gånger?

Ja absolut! Du kommer säkert få dina favoriter och man kan också hoppa mellan programmen och bara laga rätter som man har lust till!

 3. Hur håller man uppe motivationen?

Det är enkelt när man har en uträknad menyplan som garanterar viktminskning (om man nu är ute efter det) men att reflektera varje dag och jobba med sina tankar och målsättning är viktigt för en hög motivation. Eftersom en kickstart ger snabba resultat så får du ofta hög motivation på köpet!

Annons