Hem / Inspiration / Fest / Fixa tjejkväll med lekar och god mat!
Tjejkväll, popcorn, barnkalas

Fixa tjejkväll med lekar och god mat!

Publicerad den

Fixa en kul tjejkväll för ett härligt gäng brudar! Här delar vi med oss av tips och recept passande för en tjejer mellan 10-15 år. Se till att ha en bra spellista med barnens favoritmusik, och massor av plockmat - sen är det bara att köra!

Annons

En kväll bara för tjejerna

Dags för en tjejkväll med massor av godsaker, hög musik och skratt? Det är enkelt att planera en tjejkväll, oftast vet barnen precis vad de vill ha! Kom ihåg att ta reda på om något av barnen är allergisk mot något, och be föräldrarna att meddela om någon inte kommer så du lättare kan planera mat och dryck.

En discokula må låta lite omodernt, men när den väl sätts igång och väggarna fylls av glittrande färger så kan vi nästan lova att även du som förälder vill hoppa in  dansen!

disco

Tips på lekar och aktiviteter

Tips! Här hittar du tips på lekar till alla fester (och flera av lekarna ovan)

Tips på dukning och servering

Det behöver inte vara komplicerade snacks för en trevlig tjejkväll. Ställ fram nötter eller godis i fina skålar eller strutar av papper!

Chips, popcorn och mycket godis går att servera i små glassbägare eller små papplådor för att göra det lite roligare. Man kan även göra små strutar av antingen tidningspapper eller annat.

Tips! Här kan du ladda ner fina mallar för godisboxar 

Annons