Hem / Inspiration / Kändiskockar / Fredrik Paulún / Snabbmat med Fredrik Paulún
Torskburgare

Snabbmat med Fredrik Paulún

Publicerad den

Fredrik Paulún är en av Sveriges mest framgångsrika hälsoprofiler och han har skrivit mängder om både hälsa, träning och näringslära. Den här boken är dock en av hans viktigaste  – i alla fall om man frågar honom själv. Text: Julia Olsson

Annons

Med boken ”Paulúns FASTFOOD” vill Fredrik visa hur det inte alls behöver vara särskilt svårt eller krångligt att få i sig god och nyttig mat varje dag. Tvärtom! Boken ger dig alla förutsättningar att byta ut veckans hämtmat mot hemlagade alternativ, som i de allra flesta fall är väldigt mycket nyttigare.

Fredrik vill även förtydliga att ingen är, eller behöver vara, perfekt. Det är inte någon pizza då och då som ger dig hälsoproblem. Problemen startar först när det har blivit till en vana med pizza eller hamburgare varje dag. Med bokens hjälp är det enkelt att undvika den fällan. Du får flera bra tips och recept på hur du kan laga god och nyttig mat på nolltid varje dag.

”Paulúns FASTFOOD” är skriven av Fredrik Paulún och ges ut av Fitnessförlaget & Bonnier Fakta. Boken är fotad av Ulrika Ekblom.

Paulúns fastfood
Annons