Hem / Inspiration / Högtider / Jul / Ge bort en kokbok i jul

Ge bort en kokbok i jul

Publicerad den

Juletider handlar mycket om sill, rödkål och köttbullar - men efter julledigheten vill man ha ny inspiration till köket. Varför inte ge bort en kokbok i julklapp till nära och kära? Här är redaktionens favoriter 2019!

Annons

Priserna på böckerna kan variera. Cirkapriset för varje bok bygger på prissättningar hos ett antal svenska boksajter (exkl. eventuell fraktkostnad).

Baka utan ugn

av Camilla Hamid
Cirkapris: 180 kr

Det låter kanske som en dröm, men det är sant – du kan baka utan ugn! Camilla Hamid upptäckte tidigt hur enkelt det är att baka utan ugn, och är idag en hängiven ”no bake”-bakare.

I Camillas bok “Baka utan ugn” (Bonnier Fakta) hittar du recept på allt från läckra tårtor till rulltårtor och härliga desserter.

Lyckas med glutenfritt bröd

av Malin Vesterback
Cirkapris: 96 kr

Lär dig mer om hur du lyckas med glutenfritt bröd med hjälp av Malins kokbok som innehåller massvis av smarta knep, inspiration och recept på underbara bröd.

Malin Vesterback har över 10 års erfarenhet av receptskapande och har sammanställt en kunskapsbank i form av en kokbok, för dig som vill lyckas med att baka glutenfritt!

Vegansk husmanskost

av Gustav Johansson
Cirkapris: 199 kr

”Vegansk husmanskost” består enligt Gustav själv av hans bästa versioner av föräldrarnas mat från uppväxten, där det ofta serverades klassisk husmanskost och mycket kött.

Boken är en fantastisk bas för när du tar dina egna steg mot att äta mer hållbart.

Söndagsmiddag: Riddarna runt det operfekta bordet

av Ann Söderlund & Sanna Lundell
Cirkapris: 218 kr

Samla familjen, det är dags för söndagsmiddag! Sex dagar i veckan kan gott bestå av färdigköpta fiskpinnar, försvenskad taco och hämtmat på väg hem från jobbet – men på söndagen är det dags för en ordentlig middag.

Anns och Sannas bok är sprängfylld av härliga långkok, strävan efter en gemenskap i köket och recept för många timmar av ordentlig matlagning.

Annons