Hem / Inspiration / Hälsa / GI / Den nya GI-metoden
Mandelpaj

Den nya GI-metoden

Publicerad den

Låt Ola Lauritzson och Ulrika Davidsson hjälpa dig till ett hälsosamt år! I nya boken Den Nya GI-metoden kombinerar de nya forskningsrön med utsökta, lättlagade recept som gör det till ett nöje att gå ner i vikt.

Annons

Se alla GI-recept på Tasteline!

Ola Lauritzson, Sveriges GI-guru och Ulrika Davidsson, kostrådgivare, författare och föreläsare har båda gedigen erfarenhet av att hjälpa människor till ett hälsosammare liv.

Med Den Nya GI-metoden (ICA Bokförlag) tar författarna kunskaperna om den så populära GI-metoden till en ny nivå och omvandlar den senaste forskningen kring mat och hälsa till praktiska tips om hur du enklast kan äta dig till en smalare midja och sundare livsstil. Här introduceras även uttrycket GB, glykemisk belastning, som hjälper läsaren gå ner i vikt med riktigt god mat.

Boken tar upp de senaste forskningsrönen, ger välsmakande GI-alternativ till pasta, desserter och bröd, samt en mängd recept att laga till middag eller lägga i matlådan.

Tasteline har fått fyra recept ur boken: Två vardagsvänliga middagar med goda GI-alternativ, ett superenkelt långpannebröd med frön och en utsökt dessert med färskost och blåbär.

Den Nya GI-metoden
Annons