Hem / Inspiration / Kändiskockar / Hela Sverige bakar med Linn!
salt som socker
Foto: Frida Wismar

Hela Sverige bakar med Linn!

Publicerad den

Vinnaren i Hela Sverige bakar 2018 är Linn Utbult! Inte nog med att hon vann hela Sveriges hjärta med sin okomplicerade framtoning, hon vann hela tävlingen! Den efterlängtade kokboken "Salt som socker" (Bonnier Fakta) är vacker, inspirerande och fylld av underbara recept. Text: Kerstin Eriksson

Annons

Linn bakar gärna för att få lugn och ro, en liten stund i sin egna bubbla. ”Salt som socker” (Bonnier Fakta) inspirerar till nya smakkombinationer, utan att skrämmas med besvärliga recept.

Boken innehåller recept från tävlingen och recept från Linns egna kök. Vi passade på att gratta Linn och ställa ett par frågor om framtiden, här delar hon med sig av tre vackra recept!

salt som socker bokomslag

Tre snabba med Linn

  1. Stort grattis! Vad händer nu?

Men tack! Ja vad händer nu? Boken lanseras för fullt så det kommer bli många boksigneringar och roliga event till att börja med sen hoppas jag kunna få in mer bakning i mitt liv.

  1. Vilket bakverk eller bröd tycker du extra mycket om att baka?

Till vardags bakar jag mycket bananbröd eller filmjölksbröd som går snabbt att röra ihop. Men till fest så är det ju extra kul men en lite mer avancerad dessert.

  1. Underskattad krydda eller ingrediens i bakning?

Jag fick ett ryck och gjorde gräddglass med stjärnanis häromdagen och det var otroligt gott. Passar ju fint nu i juletider och lite oväntat. Generellt väldigt gott med olika kryddor i dessert och glass.

Annons