Hem / Inspiration / Hälsa / LCHF / Allt om keto – med Martina Johansson
ketogen kost
Foto: Katja Ragnstam

Allt om keto – med Martina Johansson

Publicerad den

För att lyckas med en ketogen kost krävs förkunskap och rätt byggstenar i maten.  Utan rätt mängd mat och energi fungerar inte kroppen optimalt - vilket kan påverka en önskad viktnedgång och träningsresultat negativt. Martina Johanssons bok "Keto: Den kompletta boken om ketogen kost" (Tukan förlag) gör resan mot ketogen kost tydlig och begriplig. Martina skriver ingående om ketos och ketogen kost - och passar dig som vill förstå grunderna eller gå djupare i ämnet! Text: Kerstin Eriksson Receptfoto: Katja Ragnstam Omslagsfoto: Benny Ottosson

Annons

Ketogen kost är en strikt variant på LCHF och bygger på idén om en artegen föda, från då människan var jägare och samlare. LCHF är godkänd för behandling av typ 2-diabetes och riktar sig främst till personer med metabola sjukdomar, de som vill gå ner i vikt och till de som önskar se bra resultat i träningen.

I boken ”Keto: Den kompletta boken om ketogen kost” (Tukan förlag) går Martina Johansson in på djupet och delar med sig av fakta, tips och recept för en lyckad ketogen kost!
Omslagsfoto: Benny Ottosson

keto bokomslag
Annons