Hem / Inspiration / Vegetariskt / Har du testat Fooled pork?
Fooled pork

Har du testat Fooled pork?

Publicerad den

Pulled pork har varit ordet på allas läppar ett bra tag nu, men hur många har testat den vegetariska varianten Fooled pork? Det är ett av alla smarriga recept du hittar i Gustav Johanssons fina bok ”Jävligt gott – Bloody good vegetarian BBQ”. Text: Julia Olsson

Annons

Vegetariskt, gott och trendigt. Det är ledorden när Gustav Johansson står i köket. Han har nu samlat 14 av sina bästa recept i en kokbok, men det är inte vilken kokbok som helst. ”Jävligt gott – Bloody good vegetarian BBQ”, som den heter, innehåller nästan lite oortodoxt, knappt ett enda matfotografi. Istället är recepten utförligt beskrivna och kompletterade med illustrationer.

I en bransch där det släpps nästan en kokbok per dag, känns det extra kul att hitta någon som sticker ut från mängden. Befriande att se hur man kan göra på ett annat sätt.

Ni kan läsa mer om Gustav, boken och hitta flera smarriga recept på hans blogg: jävligtgott.se. Som om inte det vore nog, finns vissa utvalda recept (bland annat Fooled pork) också att hitta som snygga posters. Perfekt att sätta upp på väggen i köket!

”Jävligt gott – Bloody good vegetarian food” är skriven av Gustav Johansson och ges ut av OWL street publishing. Illustrationerna är gjorda av Niclas Boman

Recept från boken:

Annons