Hem / Inspiration / Hälsa / Vårens hetaste träningsböcker

Vårens hetaste träningsböcker

Publicerad den

Vårterminen betyder nystart för många, men hur ska man börja? Låt proffsen hjälpa dig med kickstarten - här är tre nyttiga böcker för dig som vill maxa din träning.
Text: Linnea Swärd

Annons

Den magiska milen – Förbättra din löpning vecka för vecka

Maria Akraka

Spring milen lätt och utan ansträngning! I sin bok guidar löparproffset Maria Akraka guidar både maratonlöpare och glada amatörer till att bli bättre löpare. Med träningsprogram i tre olika nivåer som sträcker sig över ett helt år är det lätt att träna inför milen. Perfekt för dig som satsar på Vårruset, Tjejmilen, Göteborgsvarvet eller ett maraton.

(Norstedts, februari 2014)

Extreme training – från Fittja till Hollywood

Dragomir ”Gago” Mrsic Dragomir ”Gago”

Mrsics träningskoncept Kamp&Fys kombinerar kampsport och fysisk träning och på sitt gym Extreme Training har han tränat både proffs och vanliga människor, samt en och annan Hollywoodskådis. I Extreme Training – från Fittja till Hollywood får du ta del av Gagos tränings- och livsfilosofi, hans bästa övningar och träningskoncept och lära dig de åtta budorden som förankrar hans tänk. En bok för dig som är beredd att kämpa hårt, och ha roligt på köpet!

(Bonnier fakta, mars 2014)

Maraton och andra långlopp – träna med Anders Szalkai

Anders Szalkai

Ta löpningen till nästa nivå med löpexperten och maratonvinnaren Anders Szalkai. I boken får du träningspass, kostråd inför och under loppet, och tips på hur du sätter ihop dina egna träningsprogram och håller uppe motivationen. Hur snabbt kan du räkna med att stå vid startlinjen? Anders Szalkai lär dig att lära känna din kropp och förmågor. En heltäckande guide för dig som vill bli en riktigt bra långlöpare!

(Bonnier Fakta, mars 2014)

Annons