Samarbete

Nya matlagningsprodukter från Planti – så goda att alla kan äta grönt

Allt fler vill äta grönare samtidigt som det blir vanligare att ha olika preferenser och önskemål kring mat. Att laga en och samma rätt som ska passa alla kan vara en svår uppgift – men inte nu längre!

Planti Cooking Fraiche och Planti Greek Style Gurt gör det möjligt att laga dina vanliga rätter på ett grönt sätt och är så goda att de inte lämnar någon besviken. Mindre drama i köket helt enkelt!

Planti Cooking Fraiche Natural är fint krämig och har en frisk och fyllig smak, går bra att koka och passar även bra kall i t ex såser, desserter och dip.

Planti Cooking Fraiche Paprika Chili är krämig i konsistensen och har en välbalanserad kryddig smak med lite sting. Den går bra att koka och passar fint i en gryta, en pastasås eller bara som den är, som en dip.

Planti Greek Style Gurt Natural är krämig, har en frisk syra, bör ej kokas och gör sig bäst i kalla såser som tzatziki, dipp eller som en klick på grytan. Eller varför inte som dessert eller mellanmål med lite nötter, bär och kanel?

Alla produkter är gjorda på en bas av ekologiska sojabönor som odlats i Kanada och Österrike.

Laga gott och enkelt!

Låt dig inspireras av våra läckra recept eller laga de rätter som du vanligtvis brukar laga.

Alla våra recept är veganska men kan lätt varieras med det protein man önskar såsom fisk, kyckling eller kött. De passar alla helt enkelt, vare sig man är vegetarian, vegan, flexitarian eller bara vill äta lite grönare av olika skäl.

Recept