Samarbete

Låt dig inspireras med Pesto alla Genovese

Det finns oändliga möjligheter och sätt att använda en Pesto alla Genovese. Det mest traditionella är förstås tillsammans med pasta. Men genom att våga experimentera och testa nytt kan du hitta oanade smaksensationer. Kanske som topping på en bruschetta, till lax eller på din hamburgare.

Vad är det egentligen som gör peston så smakfull? Väldoftande basilikablad i kombination med den genuina smaken hos Pecorino Romano SUB. En pesto med en doft av sommaren. Gjord på färsk italiensk basilika och utan tillsatta konserveringsmedel, redo att låta dig upptäcka de fylliga italienska smakerna.

Barilla Pesto alla Genovese är en upplevelse, vilken kommer från kvaliteten på ingredienserna och på den varsamma hanteringen i produktionsprocessen. Följ med oss på basilikans resa från fältet till färdig pesto. Följ med oss på basilikans resa från fältet till färdig pesto:

BASILIKASKÖRDEN.
100% Italiensk och alltid mycket färsk; vi plockar den Italienska basilkan när den är som mest full av smak tidigt på morgonen när den fortfarande är täckt av dagg och helt fräsch.
Varje år kommer ungefär 2000 ton av färsk och väldoftande basilika från våra basilikafält runt Parma och in i produktionen, redo att möta de övriga ingredienserna i peston.

KVALITETSKONTROLL, TVÄTTNING, BLANDNING OCH MIXANDE.
Efter skörden transporteras basilikan till vår produktionsanläggning och inom 2 timmar kontrollerar vi den, tvättar den och torkar den varsamt. Sedan mixas basilikan med de övriga ingredienserna exempelvis Grana Padano DOP och Pecorino Romano DOP.

3. DEN ÄR REDO!
Avslutningsvis fyller vi peston i glasburkarna och voilà: den är redo för ditt välsmakande recept!
Pesto alla Genovese är full med smaker och är tillagad utan några tillsatta konserveringsmedel eller färgämnen.

Pesto alla Genovese perfekt smaksättare till din kycklingburgare.

Pesto alla Genovese & Pesto Rosso