Annonsmarkör
Sök

Vinnarrecepten

16 delfinalister klara:

Vinnarrecepten

Konkurrensen var stenhård men nu är första etappen avklarad.
De 16 landskapsvinnarna i Årets hemmakock-tävling är nu utsedda och de bjuder på spännande stekar och grytor. Det doftade härligt av rotfrukter, kantareller och vin i provköket när vi lagade rätterna i provköket.

Årets upplaga av Årets Hemmakock är avgjord. Vinnarna blev Anne Skoogh, Dagmar Thylander och Lena Scott från Södermanland.

Läs mer om finalen och vinnarna här.

4 recept går vidare till finalen

De flesta bidragen tar lite tid att göra eftersom huvudråvaran är framdelskött, men det gör också rätterna till perfekta söndagsmiddagar att samlas runt. Dessutom blir det perfekta rester till lunchlådor.

Vår jury granskar nu recepten in i minsta detalj. Den 27 oktober ska de ha bestämt vilka fyra som går till den rafflande finalen.


Vill du vara med och påverka juryns beslut?

Ge dina favoriter din röst. Tyvärr blev inte alla landskap representerade samtidigt som vi hade väldigt många bidrag i andra landskap och där blev i stället konkurrensen stenhård. De tre landskap som hade absolut flest tävland är Skåne, Sörmland och Uppland.
 

Så här röstar du på recepten:
Alla recepten har den här symbolen  
Logga in och klicka på tummen för att ge ditt favoritrecept en röst.
Tävlingsbidragen
Skriv ut Skriv ut  
Dela med andra: Vad är det här?
Kommentera
 
2 kommentarer Kommentarer från Tastelines användare
20 OKT 2008 09:01
19 OKT 2008 16:26
MaD
marker

Tasteline.com c/o MatHem i Sverige AB – Norrlandsgatan 23 – 111 43 Stockholm - Tel: 08-120 21 777 - email: info@tasteline.com